Решения Решения Арго - Контар

Решения

  • За ДОМА (SOHO)

   Нашите решения Ви дават възможност лесно да изградите компютърна мрежа във Вашия дом. Можете да използвате предлаганите от нас компютърни кабели и аксесоари - първо инсталирайте кабелни канали за скриване на кабелите. Още по-лесно и достатъчно надеждно би било ако си купите някой от нашите безжични рутери с голямо покритие и скорост. Не забравяйте да си купите подходящо непрекъсваемо захранване (UPS), за да предпазите Вашите данни и техника от токови удари и липса на захранване. 

  • За ОФИСА (SMB)
   Доверете се на нас при избора и инсталирането на подходяща компютърна мрежа в офиса - жична категория 5e, категория 6, категория 6А или с кабел кат.7 (Вижте стандарти за компютърни мрежи). От нас можете да си закупите и всички необходими компоненти (кабели, розетки, пач-панели, 19" комуникационни шкафове, куплунги RJ11/RJ45, инструменти, PVC канали, аксесоари). След завършване на инсталацията Ви препоръчваме тест и сертифициране.
Предлагаме и нужното активно оборудване (управляеми суичове, професионални рутери, AP/Bridge за безжично свързване на два офиса и др.). Можете да си закупите от нас и VoIP телефонна централа отново от Planet Technology.

  • За ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИТЕ - 
   Когато искате да закупите качествен меден или оптичен комуникационен кабел или подходящ суич за Вашата мрежа - Вижте нашите достъпни решения с продуктите на PLANET Technology. Запознайте се с технологията за Tripple Play - GEPON

  • За ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО
   Предлаганите от нас системи за видеонаблюдение са изцяло IP базирани. Това Ви гарантира изключително лесен монтаж, по-високо качество в сравнение с аналоговите камери и възможност за наблюдение от всяка точка на света през Интернет.

  • За КОНТРОЛ НА ДОСТЪП И РАБОТНО ВРЕМЕ -
   Запознайте се с последните технологии в системите за контрол на достъпа и работното време. С дистрибутираните от нас продукти на SUPREMA изграждането на съвременен контрол на достъпа и на работното време вече е значително опростено и достъпно.

  • За ХОТЕЛА (Интернет достъп) - 
   Да се осигури Интернет достъп в хотела винаги е предизвикателство. Особено, ако не е изградена компютърна мрежа при строежа на сградата. Съществуват различни методи, като например използване на телефонната инсталация чрез VDSL решения или прокарване на кабели. Все пак един от най-използваните способи е безжичната мрежа с множество предаватели (AP).

  • За МОНИТОРИНГ НА ПОМЕЩЕНИЯ И ИЗВЕСТЯВАНЕ -
   EXAGATE е интегрирано решение (хардуер и софтуер), което се занимава с рискове като спиране на захранването, блокиране на системата, повишаване на температурата, наводнение, пожар и други подобни заплахи за Вашето помещение за данни или комуникационен шкаф. Продуктите EXAGATE са надеждна охрана на Вашата важна информация. Системата е отворена за до-разработка. Само кажете какви са нуждите Ви.

 

Моля, проверете наличността на стоките! Цената на всички стоки без наличност трябва да бъде потвърдена!